Känner mig så dålig på att uppdatera

Hej alla. Jag vet att jag säger detta typ varje gång jag skriver men det går ju flera veckor innan jag uppdaterar men jag gör knappt något kul. Eller så är jag bara för lat för att orka skriva hehe. Men vad har hänt på de veckor jag inte har skrivit. Jo jag har faktiskt fått ett SM-guld i inlinehockey som jag är riktigt glad över. Det var under SM veckan i Norrköping som vi spelade mendet blev tyvärr ingen tv sändning men men vad ska man göra när SVT tycker att det var för oseriöst. Visst man kan väl förstå dom lite eftersom vi var två ihop plockade lag som spelade men ändå det var ju så bara för att det inte fanns tillräckligt med spelare. Det gör ju att man tycker att de skulle sända matchen så att fler skulle se att det finns möjlighet att spela även som tjej och då hade det ju blivit fler tjejer som spelar nästa år. Men som sakt vad ska man göra åt saken, det var ju iallafall en rolig upplevelse att genomföra.
Resultatet för matchen blev 8-4 till mitt lag där 7 av målen som vi gjorde gjordes av en nya zeeländare som var riktigt duktig må jag säga.
Sedan har jag och familjen även varit i båstad på en veckas semester där min syster under veckan varit i Landskrona på ett hockey läger.