Distriktsmästerskaps guld

Jag vet att det var en vecka sedan men tänkte bara göra ett inlägg om när jag var med och hämtade hem guldet i DM (distrikst mästerskapen) i Uppland. I Lördags föra veckan var vi (LHC F18) i Stockholm för att spela finalen i FHL XL mot IFK Mariehamn. FHL XL är Upplands DM namn fast det inte riktigt är Upplands lag som är med och spelar så är det fortfarande Uppland som styr upp serien. De lag som ställde upp i serien i år var LHC, IFK Mariehamn, VIK Västerås och SK Iron/Östhammar där vi vann gruppspelet. Sedan fick vi möta SK Iron/Östhammar i semifnalen som vi vann. Det är nu vi kommer till stockholm och finnalen. Vårat F18 lag är uppbygt på att vara ett mix lag mellan dam juniorerna och F15 laget men nu i finalen var vi bara spelare från dam juniorerna förutom den andra målvakten som spelar i F15. Men iallafall vi började inte matchen så jätte bra då det slutade med att efter bara 56 sekunder så gjorde de första målet i matchen efter att vi drog på oss en utvisning. Men vi lyckades vända och vi gick till periods vila med en ledning med 2-1, sedan i periods vilan så fick vi en liten utskällning så vi kärpte oss och gick ut och gjorde 10 mål till under de andra två perioderna och vann matchen med 12-1. Efter halva matchen så blev jag utbyt bara för att båda målvakten skulle få chansen att spela matchen men det hindrade mig inte att vinna målvakts ligan både i slutspelat och i gruppspelet. I gruppspelet så slutade jag på 94,83% och i slutspelet slutade jag med 88,89%.